Al vanaf mijn jeugd had ik het ideaal om mij muzikaal uit te kunnen drukken: te kunnen spelen wat je hoorde. Na enkele jaren pianoles ben ik op mijn 14e gitaar gaan spelen en enkele jaren daarna begonnen aan het conservatorium in Hilversum. In ’91 had ik mijn diploma gitaar klassiek gitaar bijvak jazz op zak.  Al vroeg tijdens mijn studie begon ik met het geven van gitaarlessen.
Het ambacht van de instrumentbeheersing is een belangrijk onderdeel van muziekles. Toch ligt voor mij de grootste uitdaging en voldoening in het inspireren van een ieder die muziek gaat maken of al maakt. Ik besteed daarom veel aandacht aan lesmateriaal op maat.  Ik werk graag met groepen,  als gitaardocent (orkestjes), bandcoach, orkestdirigent, muziekdocent in de klas of  muziekprojectleider is. Deze website geeft hiervan een indruk.

Muziek verbindt en daar wil ik graag een bijdrage in leveren.

De laatste jaren heb ik me steeds meer toegelegd als coördinator voor o.a.:
Kunsteducatie Culemborg (KEC)
Muziek in de Klas (MIK) Tiel
Culemborgse schoolorkesten (CSO)
en ook als coach en projectleider van
Rockin’ Old School en ROS in Zinder