Bandcoaching is gericht op het samen brengen van een groep individuele muzikanten tot een hecht team.

Mijn taak als bandcoach is te helpen iedere bandlid tot zijn/haar recht te laten komen, samenwerking hechter te maken en te bouwen aan een eigen geluid van de band of groep. Ik kan hierbij bouwen op mij ervaring als professioneel gitarist, maar ook mijn ervaringen als zanger, bassist, basiskennis op de piano en drums. Als arrangeur heb ik ervaring opgedaan als orkestleider in projecten zoals ‘den Bosch zingt’

Rockin’ Old School bandcoaching
In 2015 startte een nieuw muziek initiatief in Tiel onder de naam: Rockin’ Old School Tiel en ben ik als bandcoach hierbij actief. Er zijn twee series bandcoachingslessen per jaar met als afsluiter een concert. serie 1 start begin september en serie twee begin januari.

ROS concert

Bandcoaching aan jongeren
kinderen en jongeren ontwikkelen hun eigen identiteit en muziekbeleving is daar een belangrijk onderdeel van. Elk bandcoachingstraject wordt afgesloten met een knallend optreden.
bandjesavond tollensteghe 2012